Skip to content
PHOTO-2023-10-21-17-44-43

Ünal-beheer – beheer & ontwikkeling

” Een toonaangevende vastgoedbeheerder
en- ontwikkelaar “

Een verhaal van innovatie en groei

Ünal-Beheer is een vooraanstaande speler op het gebied van vastgoedbeheer en -ontwikkeling in Nederland. Opgericht in 2017, heeft het bedrijf een indrukwekkend traject afgelegd op zijn reis naar het creëren van moderne en functionele vastgoedoplossingen. De naam Ünal-Beheer is synoniem geworden met kwaliteit, duurzaamheid en innovatie binnen de vastgoedsector.

Het begin

Het verhaal van Ünal-Beheer begon met de visie van zijn oprichter, de heer Mikail Ünal. Geboren uit een passie voor architectuur en een diepgewortelde interesse in de vastgoedmarkt, begon hij zijn ondernemersreis met een duidelijke missie: de vastgoedsector verrijken door hoogwaardige ontwikkelingen en professioneel beheer.

Klik hier om naar onze aanmeldformulier voor een woning te gaan

Duurzaamheid

Ünal-Beheer heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf streeft naar energie-efficiënte gebouwen en milieuvriendelijke bouwpraktijken. Dit streven naar duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar draagt ook bij aan de waarde van de vastgoedportefeuille op lange termijn.

De toekomst

Ünal-Beheer blijft innoveren en groeien in de dynamische vastgoedmarkt. Het bedrijf kijkt ernaar uit om zijn indrukwekkende portfolio verder uit te breiden en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige vastgoedoplossingen aan klanten in Nederland en daarbuiten.

De reis van Ünal-Beheer is er een van toewijding, vastberadenheid en onophoudelijke groei. Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zal Ünal-Beheer ongetwijfeld blijven bijdragen aan de ontwikkeling van de vastgoedsector in Nederland en de toekomstige generaties van woon- en zakelijke ruimtes vormgeven.

Vastgoedontwikkeling

Ünal-Beheer heeft in de loop der jaren een indrukwekkende portfolio opgebouwd van vastgoedontwikkelingsprojecten. Het bedrijf staat bekend om het omzetten van verouderde woon-winkelpanden in moderne, multifunctionele wooncomplexen. De projecten van Ünal-Beheer worden gekenmerkt door slimme stadsplanning, milieuvriendelijke ontwerpen en aandacht voor detail. De transformatie van verouderde panden naar aantrekkelijke woonruimtes is een van de kerncompetenties van het bedrijf.

Vastgoedbeheer

Naast ontwikkeling heeft Ünal-Beheer ook zijn expertise uitgebreid naar vastgoedbeheer. Het bedrijf biedt professioneel beheer van wooneenheden en commercieel vastgoed. Klanten kunnen rekenen op efficiënt beheer van hun investeringen, waardoor zorgen worden weggenomen en waarde wordt gemaximaliseerd.