Skip to content

Over Intermiko B.V.

Sinds 2018 is Intermiko actief in diverse handelsactiviteiten, met een sterke focus op diversiteit en expertise. Onze dienstverlening omvat een breed scala aan services, variërend van nieuwbouw- en gespecialiseerde aan- en uitbouw projecten tot het leveren van brandpreventieoplossingen. Daarnaast zijn we uw vertrouwde partner voor het keuren en onderhouden van brandblussers en brandhaspels, met een toewijding aan kwaliteit die verder reikt dan de constructie van nieuwe gebouwen.

Bovendien fungeren we als internationale bemiddelaar in handel, waarbij we onze expertise aanwenden om bruggen te slaan tussen diverse markten. Bij Intermiko streven we naar duurzame groei en klanttevredenheid in al onze activiteiten. Of het nu gaat om het realiseren van bouwprojecten, het waarborgen van brandveiligheid of het faciliteren van internationale handel, wij staan klaar om u te ondersteunen. U kunt altijd op Intermiko rekenen als uw veelzijdige partner in succes.

Intermiko B.V. is de statutaire naam van de volgende bedrijfsactiviteiten:

222-logo-BPT

Bij Brandpreventietechniek zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige ventilatie, beveiliging, preventie en smarthome producten. Met een assortiment van meer dan 900 producten bieden wij complete oplossingen om woningen en bedrijven veiliger en comfortabeler te maken.

Als REOB-gekeurde servicepartner hebben we expertise in brandbeveiliging. Ons deskundige team staat klaar om te helpen met advies, installatie en onderhoud van brandbeveiligingssystemen.

Brandpreventietechniek staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Laat ons uw vertrouwde partner zijn bij het creëren van een veilige en comfortabele omgeving. Samen werken we aan gemoedsrust.

Ga naar de website  of  klik hier om contact op te nemen

v2-white-Logo-prefab-design

Met Prefab Design zijn wij leverancier van modulaire en prefab bouwwerken zoals villa bouw, chalet, recreatiewoning, tiny house, zorgwoning, tuinkantoor, en aanbouw, uitbouw. Wij ontwikkelen en leveren prefab oplossingen voor bouw en renovatie aan uiteenlopende particuliere en zakelijke projecten waarbij innovatie en duurzaamheid voorop staat. 

Ga naar de website  of  klik hier om contact op te nemen

v2-icon-white-Logo-prefab-design

Prefab Uitbouwtjes

Prefabuitbouwtjes is dé specialist in prefab uitbreidingen en aanbouwen. Met een sterke toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid, streven we ernaar om woningen te transformeren tot droomhuizen.

Onze missie is simpel: hoogwaardige prefab oplossingen bieden die zowel esthetisch als functioneel uitmuntend zijn. We begrijpen dat een huis een weerspiegeling is van levensstijl en persoonlijkheid, en daarom bieden we maatwerkopties die aan unieke behoeften voldoen.

Ga naar de website  of  klik hier om contact op te nemen

wit-mikobouw-logo-2

In 2018 zetten we onze eerste stappen in de wereld van vastgoedontwikkeling. Tijdens dit avontuur ontdekten we al snel dat er tal van mogelijkheden waren om renovatie- en nieuwbouwprojecten efficiënter en intelligenter aan te pakken. Het werd duidelijk dat er zich nieuwe, soms complexe, ontwikkelingen voordeden op het gebied van preventie, ventilatie en veiligheid, die ons inspireerden om ons te specialiseren in specifieke vakgebieden. Het resultaat van deze ontwikkeling is dat we sinds 2022 met trots een breed scala aan diensten en producten aanbieden, waaronder: ventilatie, beveiliging, preventie, keuringen en onderhoud van blussers en haspels.

Ga naar de website  of  klik hier om contact op te nemen

2-white-logo-TFT

Binnen ons uitgebreide netwerk in Turkije helpen we bij het vinden van betrouwbare dienstverleners die aan specifieke eisen voldoen. Of het nu gaat om producten, diensten of samenwerkingsmogelijkheden, we brengen klanten in contact met geschikte partners in Turkije.

Onze kantoren bevinden zich in Ankara en Twello, waardoor we strategisch gepositioneerd zijn om de beste zakelijke kansen te identificeren en te benutten voor klanten, zowel in Turkije als in Nederland.

Bij TradingFromTurkiye.com begeleiden we klanten gedurende het hele proces, van het leggen van contacten tot het succesvol afronden van transacties. We begrijpen de lokale marktdynamiek en culturele nuances, wat ons in staat stelt sterke en langdurige relaties tussen klanten en Turkse bedrijven op te bouwen.

Onze diensten zijn gebaseerd op een starttarief en een projecttarief, waarbij de percentages variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Hierdoor kunnen we de betrokkenheid en expertise waarborgen en oplossingen op maat bieden die aansluiten bij specifieke behoeften.

We streven naar de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en prijsstelling in al onze inspanningen. Als vertegenwoordigers van klanten voeren we lokale activiteiten uit, zoals kwaliteitsborging, om belangen te behartigen en een naadloze zakelijke ervaring met Turkse bedrijven te garanderen. of

Ga naar de website  of  klik hier om contact op te nemen